Благодарствено писмо от Директора на IV ОУ „Иван Вазов” – гр. Монтана

Поздравления за постигнатото през изминалата седмица към всички от IV ОУ „Иван Вазов” – гр. Монтана – ученици, учители и родители!

Уважаеми колеги, гордея се и Ви поздравявам за факта, че още от първия ден започнахте онлайн обучението, полагайки максимални усилия да разясните учебния материал на учениците , използвайки допълнителни ресурси, с които се запознахте и усвоихте екстремно, обогатявайки часовете и допълнителните занимания.

През последната седмица Вие успяхте да се мобилизирате, опитвайки нови неща и поемайки по съвсем нов и непознат път в българското образование, вървейки упорито и отговорно по него. И те, нашите ученици, Ви последваха смело и уверено!

Уважаеми родители,сърдечно благодаря за подкрепата, благодаря за търпението и разбирането, благодаря за възпитанието, което сте дали на децата си и отговорността, която сте заложили трайно в тях. И Вие, техните родители, както и ние, техните преподаватели, има с какво да се гордеем! Прегърнете, окуражете и поздравете своя онлайн ученик. Той се справи отлично!

Скъпи ученици в IV ОУ „Иван Вазов” – гр. Монтана, гордея се с Вас и Ви поздравявам  за факта, че още от първия, та чак до последния учебен ден от изминалата седмица проведохме онлайн обучението с максимален брой присъстващи , с максимален брой прочетени уроци и максимален брой написани домашни задачи! Аз Ви благодаря сега убедена, че Вие ще оцените постигнатото след време!

Наясно сме, че допускаме грешки в новото си начинание, но това не ни обезкуражава, напротив!  Ние се учим от грешките, преодолявайки и осмисляйки ги, водени от призванието си и стремежът да Ви осигурим най-доброто образование,

Най-важното не само в този момент, разбира се, е да направим необходимото, за да съхраним доброто си здраве. Целодневното стоене пред мониторите определено не е част от тази ни цел. И за да успеем да съчетаем полезното с приятното, придържайки се и към неотложното, сме ви подготвили една малко по-различна учебна седмица, в която ще дадем превес на проектните дейности.

 

 

 

В. Велизарова

Директор на Четвърто ОУ „Ив.Вазов“ – гр.Монтана

 

 

 

 

Facebook Comments