АКТУАЛНО!!!

Коронавирусът е в твоите ръце!

Омръзна ли ти вече да си стоиш вкъщи? 😔 Ами ако ти кажем, че по този начин ти спасяваш света? 🤩 От всички нас зависи колко бързо ще се справим с овладяването на COVID-19! ❗ Какво представлява коронавирусът и защо е важно да спазваме всички мерки против разпространяването на заразата – разбери от този видео урок. 🎬👇#ОстанетеСиВкъщи

Публикувахте от Уча.се в Понеделник, 23 март 2020 г.

График -дистанционно обучение

Здравейте, родители и ученици,

 

Всички сте разбрали,че от понеделник се преустановяват учебните занятия до второ нареждане. Ще се обучаваме дистанционно. За целта във фейсбук групите ще бъдат добавени всички учители, които преподават, а също така и ръководството на училището.

Как ще протича обучението? –

Всеки ден колегите ще публикуват темите на предметите по учебната програма, указания, ще се включват видео уроци, упражнения, където е възможно. Ще се поставят задачи за самостоятелна работа. Бъдете отговорни! Най-активните, изпълнителните и старателните ще бъдат възнаградени.

Имаме уникалния шанс да направим много хубави и добри неща за себе си и децата си. От отговорността на всички зависи как ще се справим.

  1. Дисциплина и отговорност при спазване на карантината и извънредното положение.
  2. Режим на учебни и други полезни занимания.Не сме на първата линия, но ще направим всичко което зависи от нас! Отворени сме за въпроси, мнения и предложения.
  3. Бъдете сигурни, че ние, учителите сме с вас и ще работим за учениците си и с тях при всички възможни обстоятелства. Моля родителите да контролират децата си и да оказват необходимото съдействие.

https://www.mon.bg/bg/news/3885

Facebook Comments