Прием

Print This Page

1-klas

 

Уважаеми родители,

във Вашето семейство има едно нетърпеливо и любознателно дете, на което му предстои да бъде първокласник.Вие като родители ще трябва да направите верен и правилен избор на училище.

Ние с удоволствие и отговорност бихме обучавали Вашето дете, бихме желали да споделим с Вас радости и безпокойства.

Нашият четиридесет и пет годишен опит и присъствие като образователна институция може би ще провокират Вашите предпочитания.

Като млади и амбициозни хора Вие желаете най-доброто за децата си,а ние можем да Ви го предложим и Ви уверяваме, че децата Ви ще трупат знания и умения, благодарение на иновативните и интерактивните методи  на обучение, които използваме в образователно-възпитателния процес.Вашите деца трябва да живеят в един нов свят, свят, в който приказните герои оживяват и детските усмивки не слизат от лицата и Това е възможно! Ние ще направим всичко, което е по силите ни,  за да растат умни  и здрави децата Ви и да бъдат дните Ви спокойни.Когато и да направите Вашия избор, ние бихме се радвали, ако ни се предостави възможността да покажем на практика професионализма си и заедно да постигнем целите, които Вие сте поставили.

Уважаеми родители,

идната есен Вие ще изпратите на училище собствената си младост.Ние можем да поставим заедно с Вас началото-началото, жадувано и очаквано, продиктувано от любов към знанията.

На нашите ученици, които

заслужават по-добър свят!

На родителите, които им дават сила да вярват в успеха!

Искрено Ваш

педагогически екип

на IV ОУ ,,Иван Вазов“-Монтана